In dit artikel gaan we een nieuwe module maken. We gaan in een van de sidebars een aangepaste HTML module maken. Dit is als het ware een artikel, een stuk content dus, dat we op een positie gaan plaatsen in de footer.

Ook laat ik in dit filmpje zien hoe we de volgorden van de modules onderling kunnen bepalen. Hiermee kun je dus aangeven welke module voor of boven de ander moet komen te staan op een gelijke modulepositie. 

Bekijk onderstaand fimpje hoe we dit doen.

Van belang is dat helder is waar je de module wilt plaatsen (de positie) en de menutoewijzing en taal. Zo kun je voor een meertalige site een compleet andere footer maken die bestaat uit modules die per taal getoond worden en daarmee dus niet alleen de content van de site van taal doen veranderen, maar ook de overige elementen.

Over de auteur

maarten.pngMaarten Blokdijk is eigenaar en oprichter van Cloudfaction, internetspecialisten. Met ruim 15 jaar ervaring in online, is hij in staat uw wensen te vertalen naar concrete oplossingen. Creatief, klantgericht en to the point. Tevreden klanten en uitdagende projecten zijn de dagelijkse drijfveer om optimaal te presteren. Met gedegen kennis van communicatie, projectmanagement, sociale media, open-source en code gaat hij niet snel een uitdaging uit de weg. Wilt u in contact komen? Bel gerust: 0181-74 50 29!